O nama

O nama

Studio za foto i video produkciju idealan je za izbor fotografisanja vašeg svadbenog veselja , 1 rođendana vaseg deteta , 18 rodjendana , godišnjice braka i ostalih manifestacija. Naš tim čine fotografi sa dugogodišnjim iskustvom . Svaka proslava je naša nova avantura kada postajemo deo vašeg najlepšeg dana u životu . 

Ukažite nam poverenje i biće nam čast da ovekovečimo svaki bitan momenat vašeg slavlja !

Foto SELMA je studio koji se profesionalno bavi FOTO i VIDEO produkcijom specijalizovan za venčanja i druge svečane prilike . Dugogodišnja tradicija i tim iskusnih profesionalaca kao sto su Fotografi , Kamermani , video producenti , profesionalni montažeri … garantuju da će vaše najlepše uspomene zauvek biti sačuvane od zaborava !

Oštro oko , strpljenje najnovija profesionalna oprema koju nasa radnja poseduje garantuje visoki kvalitet krajnjeg materijala koji vi dobijate .

Za nas je svako snimanje ili slikanje jedna nova i drugačija priča, naš cilj je da svakoj fotografiji udahnemo karakter , tako da predstavlja veran obraz naseg dugogodišnjeg profesionalnog rada.

Foto studio Selma je počela sa radom još februara 1979. godine i svih ovih godina trudimo se da našim korisnicima, uz savremene tehnologije i nove trendove koji se pojavljuju na tržištu, pomognemo da svoje uspomene sačuvaju od zaborava… Sa poboljšanjem tehnologije, i asortiman naših usluga se proširio.

tako da danas kod nas možete pronaći razne poklončiće: foto šolje, kalendare, priveske, a mozete I zakazati snimanje I slikanje vaseg veselja po najpristupacnijim cenama . Snimanje vrsimo najnovijim dslr video kamerama visoke rezolucije I to do 4K (ultra HD-a) … a isto tako možete izraditi najdraže fotografije i tako ovekovečiti svoje uspomene. Posetite nas da zajedno ovekovečimo Vaše najdraže uspomene